Anna M. Herrera, es proclama campiona d’Espanya de F-Class 50+100 m. en la modalitat de Restricted

Durant els dies del 2 al 4 de juliol, va tenir lloc a les instal·lacions del Centre Especialitzat d’alt rendiment de Tir Olímpic Juan Carlos I de Las Gabias (Granada), el “Campionat d’Espanya de F-Class 50+100 m.”, en categoria única, en les modalitats de Open i Restricted, organitzar per la Federació Espanyola de Tir Olímpic, en el qual hi van participar els tiradors de les federacions d’Andorra, Catalunya, Astúries, Navarra, Extremadura i Murcia.

En inviduals, en la modalitat de “Restrectid”, la tiradora del Club Tir Precisió Manresa Anna M. Herrera, es va adjudicar la primera posició i per tant el campionat d’Espanya en aquesta modalitat amb una puntuació de 594,064 punts. Pel que fa a la modalitat de “Open”, els tiradors del club de tir manresà, Josep Bertran i Mercè Mas, van quedar classificats en 14a i 22a posició respectivament amb 586,064 i 582,054 punts.

Per equips de Federació, en la modalitat de “Restricted”, la Federació Catalana es va adjudicar la primera posició amb 1745,156 punts, adjudicant-se així el campionat estatal, amb l’equip format pels tiradors Jesús Alonso, Josep Graño i Anna M. Herrera, aquesta última del Club Tir Precisió Manresa. En la modalitat de “Open”, l’equip català va quedar en 5a posició amb una puntuació de 1730,152 punts (tiradors: Josep Graño, Josep Bertran i Mercè Mas), els dos últims del Club esportiu manresà.

Per equips de Club, en la modalitat de “Open” l’equip manresà es va classificar en 4rt lloc amb 1762,182 punts (tiradors: Josep Bertran, Anna M. Herrera i Mercè Mas).

Compartir noticia: