Anna M. Herrera i Mercè Mas, del Club Tir Precisió, campiones d’Espanya de F-Class 100m amb Catalunya

Imatge del podi del Campionat d’Espanya F-Class. Al centre, Anna M. Herrera i Mercè Mas

Un equip de tiradors del Club Tir Precisió Manresa, van participar en el “Campionat d’Espanya de F-Class 100m” que es va celebrar durant els dies 5 i 6 a les instal·lacions del Camp de Tir de Nàquera (València), organitzat per la Federació Espanyola de Tir Olímpic, en categoría única, en les modalitats Open i Restricted (58 i 37 tiradors, respectivament), en el qual  hi van participar tiradors de diversos clubs esportius de l’Estat de les federacions de Navarra, Andalusia, Catalunya, Principat d’Astúries, País Basc, Múrcia, València i Madrid.  

En la modalitat de Restricted, per Equips de Federació, la Catalana es va adjudicar la primera posició i per tant, el Campionat d’Espanya, amb l’equip de tiradors format per Jesús Alonso, Anna M. Herrera i Mercè Mas, les dues últimes del Club Tir Precisió Manresa. En Individuals, la tiradora Mercè Mas es va classificar a la final en la 6a posició i l’Anna M. Herrera en el 12è lloc a la general.

En Open, per Equips de Federació, la Catalana va quedar en 3a posició amb l’equip format pels tiradors Josep Bertran, Mercè Mas i Javier Remis, els dos primers del Club Tir Precisió Manresa. En Individuals, els tiradors Josep Bertran i Mercè Mas, es van classificar en els llocs 15è i 18è, respectivament.

TIRADES SOCIALS DEL CLUB

El Club Tir Precisió va organitzar aquest cap de setmana tres tirades socials (Carrabina 3×20, Pistola Lliure i Pistola 9mm). Els primers tiradors classificats per categories van ser els següents:

CARRABINA 3×20

1r Sènior “B” Isaac Labajos 476 punts

PISTOLA LLIURE

1r Veterà “A” Jesús Alonso 466 punts

PISTOLA 9 mm

1r Sènior “A” José Julio Ortega 539 punts

1r Sènior “B” Ismael Solé 507 punts

1r Veterà “A” Antoni Ballarà 431 punts

1r Veterà “B” Josep Domènech 462 punts

Imatge d’arxiu
Compartir noticia: