El Club Tir Precisió acull una concentració preparatòria del Campionat d’Europa de carrabina aire

El divendres dia 30 d’abril, dintre els protocols de seguretat per la covid19, va tenir lloc a les instal·lacions del Club Tir Precisió Manresa, la concentració preparatòria del Campionat d’Europa de carrabina i pistola d’aire, que tindrà lloc a Croàcia, durant els dies 20 de maig al 6 de juny de l’any en curs. Els participants en aquesta concentració esportiva, van ser tots els integrants de l’equip nacional de la Federació Espanyola de Tir Olímpic, entre els quals cal destacar la presència de la tiradora olímpica catalana Sònia Franquet i del tirador Jordi Díaz del Principat d’Astúries.

El Club Tir Precisió Manresa, és el club esportiu català que disposa d’una galeria de tir amb més blancs electrònics d’última generació per acollir competicions d’àmbit internacional. Aquest ha estat el motiu perquè la Federació Espanyola es decidís a que l’equip estatal es concentrés en els seus entrenaments al club esportiu manresà per les seves instal·lacions d’alt nivell.    

El club de tir manresà, també disposa d‘una escola de tir, a càrrec dels tècnics Mercè Mas i Josep Perarnau, on es forma al jovent en la pràctica d’aquest esport i que durant els últims anys, els seus alumnes han aconseguit nombrosos èxits, dels quals cal destacar, entre altres, la tiradora Eva Cuevas, subcampiona d’Espanya en la modalitat de carrabina d’aire i la tiradora Esther Abizanda, en la categoria de júnior, subcampiona de Catalunya en la mateixa modalitat, i en l’actualitat, primera en el ranking d’Espanya.

Compartir noticia: