El Club Tir Precisió reprèn la seva activitat esportiva amb un Open Nocturn

Imatge dels tres classificats en les modalitats de varmint pesat i lleuger del “V Open Nocturn de BR-25 Aire”. D’esquerra a dreta, Carles Riera, Anna Yarza, Pere Cubells, Jordi Seguí, Pere Baseda i Josep Padrós

El Club Tir Precisió Manresa va iniciar aquest cap de setmana la seva activitat esportiva amb les següents tirades:

El dissabte es va celebrar el “V Open nocturn de BR-25 Aire“, en categoria única, en les modalitats de varmint pesat i lleuger.

En varmint pesat, els primers tres tiradors classificats van ser els següents: En primera posició Pere Baseda amb un puntuació de 496,25 punts; seguit del tirador Pere Cubells amb 496,17 punts i en tercer lloc Josep Padrós amb 495,23 punts.

Pel que fa en varmint lleuger, el primer classificat va ser Jordi Seguí amb 485,13 punts; en segona posició Carles Riera amb 482,06 punts i en tercer lloc Anna Yarza amb 481,12 punts.

També va tenir lloc una tirada de carrabina d’aire amb mires tancades; els primers tres tiradors per categories van ser: en Juvenil, el primer lloc va ser per Jaume Colillas amb 574,30 punts; en Aleví, la primera posició va recaure al tirador Hugo Rodríguez amb 319,40 punts i el primer en la categoria Cadet, va ser per Esther Abizanda amb 617,30 punts.

Compartir noticia: