L’equip del Club Tir Precisió, subcampió d’Espanya de BR-50 en varmint pesat

Imatge de l’equip subcampió (d’esquerra a dreta) Josep Perarnau, Mercè Mas i Josep Bertran

A les instal·lacions Esportives del Polígon de Nàquera (València), va tenir lloc durant els dies 29, 30 d’abril i 1 de maig, el “Campionat d’Espanya de BR-50”, organitzat per la Federació de Tir Olímpic de la Comunicat Valenciana, en categoria única, en les modalitats de varmint pesat, lleuger i Sporter, en el qual hi van participar 85 tiradors de diversos clubs esportius de les federacions de València, Catalunya, Aragó, Madrid, Galicia, Astúries, Castella i Lleó, Andalusia i Castella – la Manxa.

En la modalitat de varmint pesat, els tiradors del Club Tir Precisió Manresa, Josep Perarnau i Josep Bertran, es van adjudicar la 9a i 13a posició, amb una puntuació de 742,32 i 740,37 punts, respectivament.

Per equips de club, en la mateixa modalitat, el club tir manresà va obtenir el subcampionat amb una puntuació de 2.215 punts, format pels tiradors Josep Perarnau, Mercè Mas i Josep Bertran. Per equips de federació, la Federació Catalana es va adjudicar el subcampionat amb una puntuació de 2.213 punts, equip format pels tiradors  Carles Domínguez, Mariola Garcia i Josep Bertran, aquest últim tirador del Club Tir Precisió Manresa.

Pel que fa a varmint lleuger, les tiradores del club esportiu manresà, Anna M. Herrera i Mercè Mas, es van classificar en els llocs 18è i 22è amb una puntuació de 734,36 i 733,31 punts, respectivament.

En la mateixa modalitat, per equips de federació, la Federació Catalana es va adjudicar el 4a posició amb 2.205 punts, format per l’equip de tiradors Josep Torres, Josep Poquet i Mercè Mas, aquesta última del Club Tir Precisió.

TIRADES SOCIALS DEL CLUB

El Club Tir Precisió Manresa, durant el cap de setmana passat, va organitzar diverses tirades de les quals es detallen seguidament:

PISTOLA 9 mm.

1r            Sènior “A”           Antonio Bastida           542 punts

1r            Sènior “B”           Jordi Pacheco               473         “

1r            Veterà “A”          Antoni Ballarà               460         “

1r            Veterà “B”          Josep Domènech          466         “

FUSELL

1r            Joan Monells                     256 punts

2n           Antoni Ballarà                    219         “

FUSELL AVANTCÀRREGA

1r            Josep Costa                        061 punts

PISTOLA AVANTCÀRREGA

1r            Josep Jornet                      073 punts

2n           Josep Costa                        041         “

Compartir noticia: