Santi Sagués, del Club Tir Precisió, campió de la Lliga catalana BR-25 Aire en varmint lleuger

A les instal·lacions del Club Tir Esportiu Mataró, va tenir lloc al passat diumenge, la “II Lliga Catalana de BR-25 Aire”, en categoria única, en les modalitats de Varmint pesat, lleuger, producció i RP, en la qual hi van participar un total de 62 tiradors, entre els que hi havia també un tirador de nacionalitat francesa, tots ells en representació d’onze clubs esportius de Catalunya.

En la modalitat de “varmint pesat”, el tirador del Club Tir Precisió Manresa, Eduard Tarrés, es va adjudicar la 2a posició amb 491,13 punts i el seu company Miquel Comas, va quedar en el lloc 16è amb una puntuació de 468,09 punts.

En “varmint lleuger”, el tirador del club manresà Gerard Trench, es va classificar en 11a posició amb una puntuació de 459,04 punts.

En la modalitat “producció”, el tirador Santi Sagués del mateix club esportiu, es va adjudicar la 2a posició amb 470,06 punts i en 7è lloc el seu company Gerard Trench amb una puntuació de 445,07 punts.

Pel que fa a la classificació general, els tiradors del Club Tir Precisió Manresa, es van adjudicar els següents llocs:

En “varmint lleuger”, el primer classificat i per tant el campió en aquesta modalitat va ser per al tirador Santi Sagués amb 247 punts i el tirador Gerard Trench va quedar en la 14a posició amb 89 punts.

En la modalitat de “Producció”, els tiradors Santi Sagués i Gerard Trench, es van adjudicar la 2a i 4a posició amb una puntuació de 240 i 189 punts, respectivament.

Finalment, en “varmint pesat”, els tiradors Gerard Trench, Eduard Tarrés i Miquel Comas, es van classificar en els llocs 25, 39 i 43, amb les puntuacions de 85, 49 i 35 punts, respectivament.

Compartir noticia: